DE KORSTE EN VOORDELIGSTE ROUTE NAAR DE DE MALEDIVEN

Voordelig vliegen naar de Malediven

De gemiddelde vliegtijd van Schiphol naar het enige internationale vliegveld in de Malediven, het Velana International Airport, bedraagt tussen de 12 en 15 uur, afhankelijk van het aantal overstappen of tussenstops.

Een van de weinige vlieGmaatschappijen die directe vluchten naar de Malediven aanbiedt, is tevens de voordeligste maatschappij, namelijk Condor Air

Nieuwe outfit voor je vakantie?

Je degelijk kleden en er toch sexy uitzien is geen enkel probleem en wordt ook op de Malediven op prijs gesteld. Koop voor je afreist nog snel wat leuks!

Bekijk de nieuwste mode

TIP: REIS MET MEERDERE DEBETKAARTEN

Bewaar je debet kaarten op verschillende plekken
in je bagage of accommodatie. Mocht je een kaart kwijt raken,
dan heb je altijd nog een reserve kaart!

 

De snelste vliegroute

Wie vanaf Schiphol zo snel als mogelijk naar de Malediven wil vliegen, kiest voor een vliegroute met een tussenstop in Colombo. Deze vlucht duurt gemiddeld 12 uur met een tussenstop van 1 uur op het Bandaranaike International Airport in Sri Lanka. Deze vluchten worden onder meer verzorgd door Sri Lankan Airlines, Etihad Aiways en Qutar Aiways. Deze maatschappijen verlenen een uitstekende service en met name Quatar Airways en Etihad hebben een uitmuntende reputatie. Ze zijn doorgaans ook wat duurder dan Sri Lankan Aiways.

De voordeligste vluchtroute

Wie voordelig naar de Malediven wil vliegen vertrekt bij voorkeur niet vanaf Schiphol, maar vliegt vanaf Düsseldorf of Frankfurt. Vrijwel alle vluchten naar de Malediven vanuit deze twee luchthavens gaan via Sri Lanka. De gemiddelde vliegtijd bedraagt 12 tot 13 uur, al zul je er natuurlijk wel apart de reistijd naar Düsseldorf of Frankfurt bij op moeten tellen. Voor een echte budgetreiziger geen probleem natuurlijk. Zeker niet als je hiermee soms een paar honderd euro op je reis kunt besparen!

De voordeligste vliegmaatschappij

De voordeligste aanbieder van vliegtickets naar de Malediven is ongetwijfeld Condor Air. De gemiddelde prijs van een retourticket via Condor Air, bedraagt 600 euro. Een goede tweede is Sri Lankan Airlines,met een gemiddelde prijs van 720,-.

Prijzen voor tickets naar de Malediven schommelen enorm en zijn, net als zoveel vliegreizen, zeer afhankelijk van het seizoen. Soms kan het voordeliger zijn om eerst naar Sri Lanka te vliegen en van daaruit met een andere vliemaatschappij een vlucht van hooguit een uur te nemen naar de Malediven. Ideaal voor mensen die een bezoek aan de Maleidven willen combineren met een korte vakantie in Sri Lanka.

Naar de Malediven via Dusseldorf of Frankfurt

Via Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam vertrekken er regelmatig internationale treinen naar Duitsland. Vanuit Utrecht centraal zit je binnen 1,5 uur in Düsseldorf en 3,5 uur in Frankfurt. Wie vroeg boekt (3 maanden vooraf) betaalt slechts 19 euro voor een enkele reis naar Düsseldorf of 39 euro voor een enkeltje naar Frankfurt. Voor dat bedrag reis je vanaf elk station in Nederland! Boek je later, dan gelden hogere tarieven. Meer informatie en actuele tarieven vind je op de website van nsinternational.nl.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vliegen vanaf Brussel of Londen

Heb je de mogelijkheid om ruim vooraf te boeken, dan kan het zinvol zijn om ook de luchthavens van Brussen en Londen in de gaten te houden. Je vliegt dan vaak via een andere route, maar door het grote aanbod komt het voor dat vluchten tegen voordelige tarieven worden aangeboden. De vliegroute vanuit Londen en Brussel gaat meestal via het Internationale vliegveld van DOHA in Quatar en je hebt dan vaak een tussenstop van een paar uur.

Voordelig vliegen naar de Malediven komt aan op de juiste timing. Wie de geadviseerde 6 maanden vooruit boekt, is vaak te duur uit. Ook als je te lang wacht, loop je vaak tegen zeer hoge vluchtprijzen aan. de beste tijd voor het boeken van je vlucht naar de Malediven is 3-4 maanden voor je vertrek. De voordeligste vluchten boek je via Condor of Sri Lankan Airlines en de voordeligste vluchten vertrekken niet vanaf schiphol, maar vanuit Düsseldorf of Frankfurt.

Nog geen vlucht geboekt?

Een voordelige vlucht naar de Malediven boek je
bij voorkeur 3-4 maanden voooruit. Lees hier alle tips!